Starkey hoortoestellen

Het is geen oud nieuws dat het hoorvermogen een grote invloed op de levenskwaliteit heeft. Met de moderne en innovatieve hoortoestellen van de Amerikaanse bedrijf met de naam Starkey kunnen mensen met een verminderd gehoor juist weer beter horen en zo de levenskwaliteit terug krijgen. Met innovatieve denkwijzen en door een voortdurende oriëntatie aan de behoeften van mensen met gehoorverlies ontwikkelt Starkey intelligente hoortoestellen, die de hoortoestellenbranche toonaangevend beïnvloeden. Wilt u weer beter horen en bent u op zoek naar een hoortoestel? Weet u niet waar u moet beginnen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op via ons gratis telefoonnummer. Wij adviseren u geheel vrijblijvend, gratis en individueel over de nieuwste hoortoestellen op de markt.

Met één druk op de knop verbinden met apparaten - Starkey

Moderne hoortoestellen zijn waardevolle hulpmiddelen voor mensen met een gehoorverlies. Ze helpen de drager om zelfs in akoestisch complexe situaties natuurlijk en duidelijk te kunnen horen. In sommige situaties kunnen moderne hoortoestellen zelfs nog meer dan alleen het hoorvermogen te herstellen. De directe en draadloze verbindingsmogelijkheden met tv, vaste en mobiele telefoon, computer, en nog veel meer stelt mensen met gehoorverlies in staat om van een hoorbelevenis van buitengewone kwaliteit te kunnen genieten.

moreless

Maar hoe werken deze verbindingsmogelijkheden en wat zijn de voordelen daarvan? Net zoals moderne hoortoestellen met elkaar communiceren, kunnen ze ook signalen met randapparaten (zogenaamde streamers) uitwisselen. Het uitwisselen van signalen tussen hoortoestellen en de streamer vindt draadloos plaats. De streamer kan via Bluetooth® signalen van nagenoeg alle apparaten met Bluetooth® (bijv. mobiele telefoon, computer, etc.) ontvangen en deze draadloos aan de hoortoestellen doorgeven. Daardoor is het mogelijk om bijvoorbeeld het geluid van de televisie direct via de hoortoestellen te ontvangen, zodat de hoortoestellendrager van een briljant en zuiver geluid kan genieten. De innovatieve Amerikaanse producent Starkey is tot dusverre de enige aanbieder waarvan hoortoestellen zonder streamer direct met allerlei multimedia-apparaten verbonden kunnen worden.

Starkey biedt met zijn SurfLink-serie meerdere producten aan die verder gaan dan een eenvoudige streamer. De SurfLink Mobile is een intelligente oplossing om hoortoestellen met uw mobiel te laten verbinden. Tegelijkertijd functioneert de telefoon ook als bestuurbare microfoon en als afstandsbediening voor de hoortoestellen. SurfLink Media is daarentegen geheel afgestemd op het overbrengen van geluid van televisies, stereo en andere audiobronnen naar hoortoestellen.

Nauwelijks zichtbaar: de Starkey Sound Lens

Begin 2014 presenteerde Starkey een bijna volledig onzichtbaar hoortoestel: de SoundLens. Dit is een volledig op maat gemaakt hoortoestel dat dankzij de digitale technologie een bijzonder klein formaat heeft. Ondanks de zeer kleine afmeting is de SoundLens zeer krachtig en heeft het een kristalhelder geluid. Het bijna onzichtbare en digitale hoortoestel is ook geheel programmeerbaar en heeft veel technische mogelijkheden. Met de Voice IQ² is het mogelijk om ruisgeluiden te onderdrukken. PureWave zorgt voor het vermijden van feedback en ruis. De T² afstandsbediening maakt het ook mogelijk om het hoortoestel vanaf een afstand te bedienen.

moreless

Nieuwtjes van Starkey

Op de EUHA 2015 presenteerde Starkey zijn nieuwe Relax app en een update van zijn reeds bekende TruLink App. De TruLink app kan dankzij een geoptimaliseerd oppervlak gemakkelijker bediend worden. Gebruikers kunnen hun gehoorprogramma’s nog specifieker aanpassen en hebben bovendien de mogelijkheid om een favoriete locatie te bepalen.

De nieuwe Starkey relax app staat voor pure ontspanning. Verschillende geluiden kunnen worden afgespeeld om te ontspannen en kunnen bovendien ook hulp bieden tegen tinnitus (met bijvoorbeeld gitaar-, zee of belgeluiden). Het geluid kan zelf gekozen worden en het volume, de bass en toonhoogte kunnen door de gebruiker worden gewijzigd. Bovendien heeft de app een sleep-timer-functie waarmee kan worden bepaald hoe de app af dient te sluiten. Alle apps van Starkey zijn bovendien gratis te downloaden.

Klanten ervaringen

'Voor een lange tijd wilde ik niet inzien dat ik een gehoorverlies had. Steeds vaker werd ik door collega’s en familie aangesproken en verzon ik weer een nieuw excuus waarom ik de laatste zin weer niet begrepen had. Toen ik met een vriend over het thema gehoorverlies sprak en hij vertelde dat hij een hoortoestel droeg, was ik op het eerste gezicht verbaasd. Mij zijn hoortoestellen nog nooit opgevallen. Het hoortoestel zat heel diep verborgen in het oor, wat ik nog nooit eerder had gezien. Hij vertelde me wat de moderne hoortoestellen tegenwoordig kunnen en ik heb me hierdoor gelijk verder voor geïnformeerd op het internet en heb vervolgens contact gezocht met een audicien bij mij in de buurt. Snel was duidelijk dat een hoortoestel van Starkey het beste bij mij paste. Ik kan elke situatie weer gemakkelijk en beter begrijpen.' 

moreless

Vooral de communicatie-interfaces met andere multimedia-apparaten van Starkey hebben me geïnspireerd. Zonder enige problemen kan ik via een klein zenderapparaat het geluid direct naar mijn hoortoestel laten overdragen. Dit werkt ook over grotere afstanden en kan eenvoudig bediend worden via een afstandsbediening. Ondertussen vind ik het jammer dat ik niet eerder een hoortoestel heb overwogen. De steun en de mogelijkheden die mijn hoortoestel mij biedt, hebben mijn verwachtingen overtroffen.'

Veel verbindingsmogelijkheden met multimedia-apparaten direct via Starkey hoortoestellen

Dankzij de door Starkey ontwikkelde IRIS™-technologie kunnen de hoortoestellen uit de Wi Serie™ direct en draadloos met televisie, mobiele telefoon, radio of de computer verbonden worden. Andere hoortoestellenseries van Starkey hebben voor een draadloos contact de SurfLink Mobile™ nodig.

moreless

De mobiele telefoon kan via de SurfLink Mobile™ zonder problemen worden verbonden. De draadloze hoortoestellen worden dan eenvoudig tot headsets die via de geïntegreerde microfoons de stem van de drager van de hoortoestellen aan de gesprekspartner doorgeeft. Omgekeerd wordt de stem van de gesprekspartner direct aan de luidspreker van het hoortoestel doorgegeven. Verder functioneert de SurfLink Mobile™ tegelijk als verbindingselement met andere media en tevens als afstandsbediening voor de hoortoestellen. Met de ontwikkeling van deze en vele andere technologieën voor de draadloze overdracht van geluid en spraak beïnvloedt Starkey al sinds lange tijd op toonaangevende wijze de ontwikkelingen in de hoortoestellenbranche.

{$audTemplate.img_trustbar_default_altText}