Signia Silk

Signia Silk Nx
Signia Silk
Signia-Logo

De Signia Silk: één van de kleinste hoortoestellen ter wereld

Bent u op zoek naar een super klein hoortoestel? Dan vindt u bij het hoortoestellenmerk Signia vast het juiste exemplaar. Hun model Silk hoort namelijk bij de kleinste hoortoestellen van de wereld. De Signia Silk draagt u discreet verborgen in het oor. Dit is mogelijk doordat het hoortoestel gemaakt is van superzacht en comfortabel materiaal dat bestaat uit siliconen. Hierdoor past het hoortoestel ook zonder een op maat gemaakte behuizing. Ondanks zijn kleine formaat is de Signia Silk een echte krachtpatser. Het hoortoestel biedt namelijk door zijn geavanceerde functies een zeer goede luisterervaring. De Signia Silk is dus een interessante optie waar wij u graag mee laten kennismaken.

De voordelen in het kort:

  • Zeer compact en discreet design
  • Geen op maat gemaakte behuizing nodig
  • Click sleeves
  • Binaurale OneMic-directionaliteit
  • SPEECH-functie
  • Tinnitus Noiser
  • Direct streamen via bluetooth
  • easyTek app
  • TouchControl app

Geschikt voor vrijwel ieder oor

De vormgeving van de Signia Silk biedt naast onopvallendheid nog een voordeel: u kunt het hoortoestel snel uitproberen. Doordat de zogenaamde siliconen ‘click sleeves’ zich eenvoudig aan de meeste oren kunnen aanpassen, hoeft de audicien niet eerst een behuizing te maken. In de regel heeft u dus niet te maken met wachttijden. Overigens zijn de ‘click sleeves’ in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo heeft Signia voor allerlei gehoorproblemen en diverse hoorgangen het juiste model ‘click sleeves’ ontwikkeld. De click sleeves kunnen met één klik bevestigd worden. Hierna is het hoortoestel bedekt. Om het nog eenvoudiger te maken hebben de Signia Silk-hoortoestellen een rode of blauwe kleur. Rood staat voor het rechteroor en blauw voor het linkeroor. Zo heeft u voor ieder oor altijd snel het juiste exemplaar te pakken.

Optimaal gehoor door hoogwaardige technologieën

In het ultracompacte hoortoestel huizen een aantal slimme technologieën. Een voorbeeld daarvan is de binaurale OneMic-directionaliteit. Hiermee wordt luisteren een stuk eenvoudiger doordat deze revolutionaire techniek de natuurlijke richtinggevoeligheid versterkt. Bovendien filtert het storende geluiden die op de achtergrond te horen zijn weg. Ook heeft de Signia Silk een SPEECH-functie. Hiermee kunt u zich eenvoudig richten op wat uw gesprekspartner zegt. Tegelijkertijd worden het geluid van de omgeving en andere stemmen weggefilterd. Ook heeft de Signia Silk een Tinnitus Noiser die voorzien is van vijf statische ruistypen en vier ocean wave-signalen.

Direct streaming door handige apps

Wanneer u gebruikmaakt van de app easyTek dan biedt de Signia Silk ook audio streaming. Verder heeft deze app nog een serie handige functies. Zo kunt u via een multifunctionele knop de telefoon opnemen of de televisie aan- en uitzetten. Verder kunt u tussen audiobronnen switchen. Met de app kunt u namelijk uw hoortoestel via bluetooth met allerlei andere apparaten verbinden. Verder kunt u met de easyTek app de status van uw hoortoestel aflezen op uw smartphone. Ook is uw smartphone met de easyTek app inzetbaar als afstandsbediening van uw Signia Silk. Om het horen in alle omstandigheden optimaal te maken is er de TouchControl app. U kunt hiermee onder andere het volume regelen. Ook kunt u de toonhoogtes aanpassen en switchen naar een ander luisterprogramma.

Ervaar de voordelen van de Signia Silk

Denkt u dat de Signia Silk het juiste hoortoestel voor u is? Neem dan contact op met één van de hoortoestel-experts van audibene. Deze kan u uitgebreid over de Signia Silk, maar ook over andere hoortoestellen, informeren. Bovendien begeleidt hij of zij u stap voor stap door het proces. Hierbij zit naast gratis advies, ook een kosteloze hoortest en een vrijblijvende proefperiode. U betaalt dus uiteindelijk alleen voor uw nieuwe hoortoestel. Om van deze mooie service te profiteren, kunt u contact opnemen met onze hoortoestel-experts via het telefoonnummer 055 80 80 140.

Laat u verassen door de Signia Silk