Signia Pure Charge&Go

signia pure312nx
Signia Pure
Signia-Logo

Pure Charge&Go van Signia: oplaadbare batterijen voor een helder geluid

Voor een actief leven is een goed gehoor belangrijk. Gelukkig bieden diverse technologische bedrijven allerlei soorten hoortoestellen aan. Voor ieder type gehoorbeschadiging of aandoening aan het gehoor is er wel een gespecialiseerd apparaat. Bovendien zijn veel hoortoestellen voorzien van uitgekiende functies. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld ook muziekliefhebbers en sporters met een minder gehoor optimaal genieten van het leven. Om echter volledig te kunnen profiteren van een hoortoestel moet het wel in staat zijn om een topprestatie te leveren. Dat lukt alleen als de batterijen sterk genoeg zijn. Daarom is het de moeite waard om de Pure Charge&Go hoortoestellen van Signia eens goed te bekijken. Deze compacte en robuuste apparaatjes werken namelijk op oplaadbare batterijen. Daarmee bieden ze een groot voordeel op andere hoortoestellen doordat u zich geen zorgen hoeft te maken over de vervanging van de batterijen. Bovendien is een Pure Charge&Go hoortoestel van Signia voorzien van nog veel meer interessante en hoogwaardige technologische functies.

De voordelen van de Pure Charge&Go van Signia in het kort:

  • Oplaadbare batterijen
  • Zeer klein formaat
  • Geschikt voor verschillende niveaus van gehoorverlies
  • Audiostreaming
  • Signia-apps
  • Own Voice Processing
  • Speech Quality
  • 3D Classifier
  • Sound Clarity
  • Instelling voor tinnitustherapie

Hoortoestel met oplaadbare batterijen

Een van de belangrijkste kenmerken van de Pure Charge&Go van Signia is de chargingfunctie. Wanneer u voor dit hoortoestel kiest, dan wordt het geleverd met een inductieve lader. Hiermee laadt u de Pure Charge&Go automatisch op door hem er eenvoudig in te plaatsen. Doe dit bij voorkeur als u slaapt. De krachtige lithium-ion batterijen zijn dan volledig gevuld als u opstaat. Zo kunt u in de ochtend een snelle start maken. De batterijen leveren overigens genoeg energie om langdurig goed te kunnen horen: ook als u audio streamt.

Compact design met hoogwaardige technologie

Er is nog een reden om voor de Pure Charge&Go te kiezen. Hij is namelijk maar drie centimeter hoog. Bovendien kunt u hem discreet achter uw oor plaatsen. Ondanks het kleine formaat zit dit hoortoestel vol met geavanceerde technologieën. Zo kunt u vanaf uw iPhone of smartphone telefoongesprekken streamen. Verder is het mogelijk om met de Pure Charge&Go van Signia rechtstreeks naar muziek te luisteren. Dit kan via een Apple-apparaat of een apparaat dat voorzien is van bluetooth. Ook het geluid van de televisie kan via StreamLine TV direct naar uw hoortoestel leiden.

Optimale helderheid tijdens gesprekken

Pure Charge&Go van Signia beschikt over Own Voice Processing. Deze techniek laat uw stem natuurlijk klinken. Een groot voordeel, want de eigen stemklank is bij veel hoortoestellen onnatuurlijk en daardoor onaangenaam. Verder zorgt de Pure Charge&Go er met de Speech Quality voor dat u een gesprek in een rumoerige omgeving kunt volgen. Ook is het mogelijk om onderweg ontspannen een gesprek te voeren. Dit komt door de 3D Classifier. Deze past via de bewegingssensor van uw smartphone uw hoortoestel aan uw bewegingen aan. Dan heeft de Pure Charge&Go nog een troef: de Sound Clarity. Deze zorgt voor een kristalhelder geluid in allerlei situaties.

Is de Pure Charge&Go het juiste hoortoestel voor u?

De Pure Charge&Go is geschikt voor verschillende niveaus van gehoorverlies, namelijk van licht tot zwaar. Ook is dit hoortoestel voorzien van therapiemogelijkheden die tinnitus kunnen verlichten. Wilt u zeker weten dat u met de Pure Charge&Go de juiste keuze maakt voor uw situatie? Dan kunt u het beste contact opnemen met audibene. Via de telefoon kunt u dan kosteloos deskundig advies krijgen van een hoortoestel-expert. Deze begeleidt u bovendien stap voor stap in het verdere proces naar een betere hoorervaring. Hierbij hoort onder andere een bezoek aan één van de partneraudiciens van audibene voor de juiste instelling van uw hoorapparaat. Ook profiteert u via audibene van een proefperiode waarin u uw nieuwe hoortoestel uitgebreid kunt uitproberen. Hierdoor weet u – voordat u tot aanschaf overgaat – zeker dat de Pure Charge&Go de ideale oplossing is voor uw situatie. Wacht dus niet langer en neem snel contact op met een hoortoestel-expert van audibene!

Ontdek nu meer over de Pure Charge&Go van Signia.