Beltone Amaze

beltone-amaze
beltone-amaze
beltone logo

Ontdek het rijke en volle geluid van de veelzijdige Beltone Amaze

Elk moment in het leven is belangrijk. Dat vindt ook Beltone, de fabrikant van het allround hoortoestel Amaze. De lach van uw kleinkind, het gejuich als u een doelpunt maakt of het gefluit van de vogels tijdens uw boswandeling: met de Beltone Amaze hoeft u niets te missen. Naast een verrassend natuurlijk geluid biedt dit apparaat nog meer interessante voordelen. Lees daarom vooral verder en ontdek een veelzijdig en hoogwaardig hoortoestel.

De voordelen in het kort:

beltone-amaze
beltone-amaze
  • 30 uur luistertijd dankzij de sterke accu
  • Draagbare oplader
  • Snelle microchiptechnologie
  • Tinnitus Breaker
  • HPF80 NanoBlock
  • Beltone HearMax app
  • Rechtstreeks streamen

Hoor heel de dag helder

Een voorwaarde voor een vrij gevoel wanneer u minder goed gaat horen is een lange levensduur van de energieleverancier. De Beltone Amaze beschikt over een oplaadbare lithium-ionaccu. Wanneer deze volledig is opgeladen, is dit hoortoestel 30 uur lang bruikbaar. Ook is de draagbare oplader sterk genoeg om de accu in een half uur voor acht uur energie te leveren. Heeft u overigens toch liever een hoortoestel dat op vervangbare batterijen werkt? Ook dat is mogelijk, want de Beltone Amaze is beschikbaar in twee modellen. Naast het exemplaar met een oplaadbare lithium-ionaccu kunt u ook kiezen voor een model dat werkt op batterijtype 13.

Laat u verrassen door de technologie

Behalve stemmen en klanken uit de natuur zorgt een nieuwe en snelle microchiptechnologie ervoor dat u volop kunt genieten van films en muziek. Door de microchip wordt het geluid namelijk voller en dieper. Hierdoor kunt u ook een liveoptreden optimaal beluisteren. Verder heeft de Beltone Amaze de mogelijkheid om te streamen. Hiermee vloeit het geluid van een telefoongesprek of de radio direct in uw hoortoestel, waardoor u alles glashelder hoort. Heeft u last van tinnitus? De Tinnitus Breaker in het toestel biedt verlichting. Verder beschermt een HPF80 NanoBlock de Beltone Amaze tegen vocht en vuil.

Ontvang nieuwe instellingen via de Beltone HearMax app

Wanneer u de Beltone Amaze bij wilt laten stellen door uw hoorspecialist, hoeft u daar de deur niet voor uit. U kunt via de gratis Beltone HearMax app een aanvraag indienen bij uw hoorspecialist. Na ontvangst van de nieuwe instellingen kunt u deze eenvoudig zelf installeren via uw smartphone. Verder maakt de Beltone HearMax app het mogelijk om onder andere de accustatus te controleren, het volume te regelen en de spraakfocus te veranderen.

Stap voor stap begeleidt audibene u naar uw ideale hoortoestel

Het kiezen van het juiste hoortoestel is een specialisme. Laat u daarom gratis helpen door de hoortoestelexperts van audibene. U profiteert dan van een stap-voor-stap-begeleiding, een gratis hoortest en een proefperiode. Zo kunt u voor de aankoop ontdekken of de Beltone Amaze het juiste hoortoestel voor u is.

Ontdek nu meer over Beltone Amaze.