Audio Service hoortoestellen

Ons gehoor is een van de meest elementaire zintuigen in ons leven en heeft daarmee een grote invloed op hoe wij ons voelen. Het doel van de in Westfalen (Duitsland) gevestigde hoortoestellenfabrikant Audio Service is om mensen met een gehoorverlies een stuk levensvreugde terug te geven. Door een focus op dienstverlening, ondernemersgeest en innovatie verbetert Audio Service sinds vele jaren met kwalitatief hoogwaardige hoortoestellen de levenskwaliteit van mensen over de hele wereld.

Bijna onzichtbaar elke situatie herkennen dankzij Duitse premium-technologie

Hoortoestellen zijn groot en hangen duidelijk zichtbaar achter het oor. Dat zijn enkele van de vele verkeerde vooroordelen waarmee hoortoestellen te kampen hebben. Een van de kerncompetenties van het Duitse Herford gevestigde bedrijf Audio Service zijn in-het-oor hoortoestellen (IHO). Moderne IHO-hoortoestellen beschikken over dezelfde technologie en instellingsmogelijkheden als achter-het-oor hoortoestellen. Vandaag de dag kunnen deze hoortoestellen diep genoeg in de gehoorgang geplaatst worden waardoor ze van buitenaf vrijwel onzichtbaar zijn.

moreless


Dankzij de meest innovatieve, in Duitsland ontwikkelde technologie is het Audio Service gelukt om hoortoestellen te ontwikkelen die de gehoorgang zo min mogelijk afsluiten en zo een hoog draagcomfort creëren. Een ander sterk punt van deze hoortoestelfabrikant zijn de automatische aanpassingsprogramma’s. De geavanceerde hoortoestellen van Audio Service herkennen of de drager zich in een restaurant, in het een bos of in de stad bevindt. Afhankelijk van de betreffende situatie passen de hoortoestellen automatisch programma’s aan die stemgeluiden, klanken en storende geluiden zo nodig filteren of duidelijk versterken. Audio Service stelt de hoortoesteldrager in staat om optimaal natuurlijk en briljant horen te ervaren. Deze en vele andere ontwikkelingen stammen uit de eigen onderzoeksafdeling. De hoortoestellen worden door speciaal opgeleide medewerkers van Audio Service op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Het is dan ook niet verrassend dat Audio Service de marktleider is in in-het-oor gehoorsystemen.

Van een specialist voor IHO-hoortoestellen naar internationale onderneming

De oprichting van Audio Service is gedaan in de jaren 70, door de audicien Horst Peter Kühne. Kühne leerde tijdens een reis naar Amerika, de voordelen van achter-het-oor hoortoestellen kennen, en ontwikkelde hiervoor grote interesse. Eenmaal terug in Duitsland richtte hij een onderneming op, gericht op de productie en specialisatie van in-het-oor hoortoestellen. Al na een paar jaar verhuisde Audio Service naar een groter pand in Herford en na ongeveer tien jaar na het ontstaan van het bedrijf werd de productie van achter-het-oor hoortoestellen uitgebreid. De jaren erna, in het begin van de jaren 2000, volgde er nog vele innovaties zoals filters tegen vuil en bacteriën. Tegenwoordig is Audio Service één van ’s werelds grootste fabrikanten van hoortoestellen en bijpassende accessoires.

moreless

Vele functies en uitstekend design: de AHO-hoortoestellen van Audio Service

Ondanks de specialisering van in-het-oor hoortoestellen, biedt Audio Service nu ook krachtige en kwalitatief hoogwaardige hoortoestellen die gedragen worden achter het oor (AHO-hoortoestellen). Hieronder vallen de onder andere de Serie Duo. Met deze serie is het mogelijk, een draadloze verbinding te maken met externe audiobronnen en telefoons. Het model Rixx is een ‘right-in-canal’ hoortoestel. Het beschikt over een externe ontvanger, die direct bij het trommelvlies geplaatst wordt. Audio Service heeft biedt met de serie een groot aanbod aan hoortoestellen aan, die gegarandeerd het gehoorverlies tegen gaan. Ook zijn de Rixx G2 en XS beide voorzien van een ‘uitmuntend design’ award, ook wel de ‘red dot’ award. 

moreless

Nieuwtjes van Audio Service

Intussen heeft Audio Service al zijn in-het-oor en achter-het-oor hoortoestellen met het chip-platform G3 uitgerust. De G3 chip staat voor natuurlijk ruimtelijk horen. In aanvulling om de EUHA 2015 werd het multi-microfoon systeem “Audiotronic” voor achter-het-oor hoortoestellen gepresenteerd. Het simuleert de eigenschappen van het menselijk oor en belooft door het omzetten van hogere en lagere frequenties een authentieke hoorbelevenis. Een ander nieuwtje van Audio Service is de headset voor in-het-oor hoortoestellen met geïntegreerde draadloze spoel waarmee een “ear to ear” verbinding wordt gegarandeerd. De gratis Audio Service Smart Remote App is de praktische afstandsbediening van het hoortoestel. Hiermee kunt u zelf instellingen zoals het hoorpgramma, volume en geluid – zonder extra accessoires – zeer discreet veranderen.

moreless

Klanten ervaringen

´Communicatie is de uitwisseling of de overdracht van informatie. De mens communiceert de hele dag, vaak ook zonder het te merken. Zoals de mond en stembanden informatie uitzenden, zijn de oren de ontvangers. Al sinds langere tijd heb ik het gevoel dat ik niet meer zo goed kan horen als vroeger. Toch was ik ver van een besluit om er iets aan te doen en hoopte ik dat niemand het zou opmerken.

moreless

Niet alleen in mijn beroep als lerares moet ik elke dag veel communiceren, in mijn vrije tijd met vrienden en familieleden, of tijdens een wandeling zou ik ook graag alles willen verstaan. Toen ik door mijn studenten verteld werd dat ik misschien hoortoestellen nodig had gingen bij mij de alarmbellen af. Om eerlijk te zijn is het voor mij zeer belangrijk om zo onopvallend mogelijke hoortoestellen te dragen. Toen ik wat onderzoek deed naar in-het-oor hoortoestellen kwam ik bij Audio Service uit.

Mijn nieuwe hoortoestellen zitten zo diep in het oor dat van buiten af niemand kan zien dat ik hoortoestellen draag. Bovendien kan ik met een kleine afstandsbediening de hoortoestellen met een mobiele telefoon of televisie verbinden. Deze kleine technische wonderen herkennen automatisch of ik voor de klas sta en les geef of dat ik een wandeling door het park maak. Vanzelfsprekend wisselen de hoortoestellen van programma zo dat ik de natuur en de vogels weer kan horen en in de klas elk gesproken woord weer kan verstaan. De gehoorsystemen van Audio Service zijn mijn dagelijkse begeleider geworden en helpen mij in elke situatie die vroeger moeilijk voor mij was.´

Direct in het oor: met de Wireless 2.0 en Bluetooth technologie van Audio Service

Het ochtendnieuws op de radio, muziek luisteren tijdens de middagpauze, telefoneren in de namiddag, of ’s avonds een film kijken: met het mobiele pakket van Audio Service ervaart u een totaal nieuwe dimensie van communicatie en entertainment. Er is geen kabel meer nodig en dankzij de Wireless 2.0 technologie en Bluetooth verbinding wordt het geluid afgespeeld in stereo-kwaliteit.

moreless


Of het nou gaat om een mobiele telefoon, radio, stereo-installatie, televisie of navigatiesysteem: het mobiele pakket maakt een verbinding mogelijk tussen verschillende media en de hoortoestellen. Alle audiosignalen worden direct doorgegeven aan en afgespeeld via de hoortoestellen, dit is mogelijk door twee essentiële accessoires uit het Mobile Package: de Mobil-Connect en Mobil-Station. Audio Service biedt zijn klanten door de nieuwste techniek een briljante hoorervaring. Op deze manier kunnen de hoortoestellen onderweg als een headset worden gebruikt, erg handig voor bijvoorbeeld in de auto. Verdere verbindingsmogelijkheden zijn er met de televisie, computer en muziekapparatuur. Door deze talrijke verbindingsmogelijkheden staat niets meer een onvervalst goed gehoorgenot in de weg.

{$audTemplate.img_trustbar_default_altText}