Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt audibene.nl gebruik van cookies.

Deze melding niet meer tonen.

Hoortoestelfabrikant Audio Service

Ons gehoor is een van de meest elementaire zintuigen in ons leven en heeft daarmee een grote invloed op hoe wij ons voelen. Het doel van de in Westfalen (Duitsland) gevestigde hoortoestelfabrikant Audio Service is om mensen met een gehoorverlies een stuk levensvreugde terug te geven. Door een focus op dienstverlening, ondernemersgeest en innovatie verbetert Audio Service sinds vele jaren met kwalitatief hoogwaardige hoortoestellen de levenskwaliteit van mensen over de hele wereld.

Vrijwel onzichtbaar en hoog comfort

Dankzij de meest innovatieve, in Duitsland ontwikkelde technologie is het Audio Service gelukt om hoortoestellen te ontwikkelen die de gehoorgang zo min mogelijk afsluiten en zo een hoog draagcomfort creëren. Een ander sterk punt van deze hoortoestelfabrikant zijn de automatische aanpassingsprogramma’s. De geavanceerde hoortoestellen van Audio Service herkennen of de drager zich in een restaurant, in het een bos of in de stad bevindt. Afhankelijk van de betreffende situatie passen de hoortoestellen automatisch programma’s aan die stemgeluiden, klanken en storende geluiden zo nodig filteren of duidelijk versterken. Audio Service stelt de hoortoesteldrager in staat om optimaal natuurlijk en briljant horen te ervaren. Deze en vele andere ontwikkelingen stammen uit de eigen onderzoeksafdeling. De hoortoestellen worden door speciaal opgeleide medewerkers van Audio Service op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Het is dan ook niet verrassend dat Audio Service de marktleider is in in-het-oor gehoorsystemen.

Leer meer over Audio Service hoortoestellen.

Van IHO-hoortoestelspecialist naar internationale onderneming

De oprichting van Audio Service is gedaan in de jaren 70, door de audicien Horst Peter Kühne. Kühne leerde tijdens een reis naar Amerika, de voordelen van achter-het-oor hoortoestellen kennen, en ontwikkelde hiervoor grote interesse. Eenmaal terug in Duitsland richtte hij een onderneming op, gericht op de productie en specialisatie van in-het-oor hoortoestellen. Al na een paar jaar verhuisde Audio Service naar een groter pand in Herford en na ongeveer tien jaar na het ontstaan van het bedrijf werd de productie van achter-het-oor hoortoestellen uitgebreid. De jaren erna, in het begin van de jaren 2000, volgde er nog vele innovaties zoals filters tegen vuil en bacteriën. Tegenwoordig is Audio Service één van ’s werelds grootste fabrikanten van hoortoestellen en bijpassende accessoires.


Krachtige functies in een compact design

Ondanks de specialisering van in-het-oor hoortoestellen, biedt Audio Service nu ook krachtige en kwalitatief hoogwaardige hoortoestellen die gedragen worden achter het oor (AHO-hoortoestellen). Hieronder vallen de onder andere de toestellen van de serie Duo. Met deze serie is het mogelijk, een draadloze verbinding te maken met externe audiobronnen en telefoons. Daarnaast bieden de series Mood en RIC/Rixx ook de mogelijkheid een hoortoestel achter uw oor te dragen. Het model Rixx is een ‘right-in-canal’ hoortoestel. Het beschikt over een externe ontvanger, die direct bij het trommelvlies geplaatst wordt. De Mood modellen staan bekend vanwege hun veelzijdige instelmogelijkheden, die nauwkeurig aangepast kunnen worden aan individuele behoeften van de drager.  

Ontdek welk Audio Service toestel het beste bij u past.

Nieuws van Audio Service

Intussen heeft Audio Service al zijn in-het-oor en achter-het-oor hoortoestellen met het chip-platform G3 uitgerust. De G3 chip staat voor natuurlijk ruimtelijk horen. In aanvulling werd vervolgens het multi-microfoon systeem “Audiotronic” voor achter-het-oor hoortoestellen gepresenteerd. Het simuleert de eigenschappen van het menselijk oor en belooft door het omzetten van hogere en lagere frequenties een authentieke hoorbelevenis. Een ander nieuwtje van Audio Service is de headset voor in-het-oor hoortoestellen met geïntegreerde draadloze spoel waarmee een “ear to ear” verbinding wordt gegarandeerd. De gratis Audio Service Smart Remote App is de praktische afstandsbediening van het hoortoestel. Hiermee kunt u zelf instellingen zoals het hoorpgramma, volume en geluid – zonder extra accessoires – zeer discreet veranderen.


Klantenervaring

— Maria P. (52 jaar), 

"Communicatie is de uitwisseling of de overdracht van informatie. De mens communiceert de hele dag, vaak ook zonder het te merken. Zoals de mond en stembanden informatie uitzenden, zijn de oren de ontvangers. Al sinds langere tijd heb ik het gevoel dat ik niet meer zo goed kan horen als vroeger. Toch was ik ver van een besluit om er iets aan te doen en hoopte ik dat niemand het zou opmerken.

Niet alleen in mijn beroep als lerares moet ik elke dag veel communiceren, in mijn vrije tijd met vrienden en familieleden, of tijdens een wandeling zou ik ook graag alles willen verstaan. Toen ik door mijn studenten verteld werd dat ik misschien hoortoestellen nodig had gingen bij mij de alarmbellen af. Om eerlijk te zijn is het voor mij zeer belangrijk om zo onopvallend mogelijke hoortoestellen te dragen. Toen ik wat onderzoek deed naar in-het-oor hoortoestellen kwam ik bij Audio Service uit.

Mijn nieuwe hoortoestellen zitten zo diep in het oor dat van buiten af niemand kan zien dat ik hoortoestellen draag. Bovendien kan ik met een kleine afstandsbediening de hoortoestellen met een mobiele telefoon of televisie verbinden. Deze kleine technische wonderen herkennen automatisch of ik voor de klas sta en les geef of dat ik een wandeling door het park maak. Vanzelfsprekend wisselen de hoortoestellen van programma zo dat ik de natuur en de vogels weer kan horen en in de klas elk gesproken woord weer kan verstaan. De gehoorsystemen van Audio Service zijn mijn dagelijkse begeleider geworden en helpen mij in elke situatie die vroeger moeilijk voor mij was."

Laat u gratis adviseren door een van onze hoortoestel-experts.