De innovatieve hoortoestellen van 2020

Ontdek de laatste hoortoestel technologie!

Hoortoestel specialisten zeggen dat hoortoestellen met de tijd steeds kleiner en slimmer zullen worden. Moderne hoortoestellen zijn nagenoeg onzichtbaar – of ze nou achter of in het oor verschuilen. Naast hun kleine grootte zijn de nieuwste hoortoestellen ook zeer geavanceerd; ze bieden gebruikers vele praktische voordelen, zoals draadloze verbinding. Maar voordat we de innovaties van 2020 bespreken, bekijken we eerst de bijdragen uit 2017 aan de hoortoestellen industrie.

Signia Silk: ready to wear

Signia Silk
Signia Silk

Een grote innovatie uit 2017 was het hoortoestel Signia Silk. Nog steeds is dit één van de meest in het oog springende hoortoestellen van vandaag de dag. Dit hoortoestel draagt u in uw oor en heeft als grote voordeel dat er niet eerst een afdruk of mal van uw oor gemaakt hoeft te worden. U kunt dit hoortoestel gewoon in uw oor doen en kijken of het goed past. Zo hoeft u dus geen weken op uw hoortoestel te wachten en bent u met één bezoek aan de hoorspecialist klaar. Het hoortoestel is verkrijgbaar in drie maten en het siliconen dopje zorgt ervoor dat dit toestel naadloos aansluit op uw oor. U doet het eenvoudig in uw oor en bent dan in principe klaar. Zo kunt u bij uw bezoek aan de hoorspecialist binnen een uur al weer buiten staan – met uw nieuwe hoortoestel.

Wilt u meer weten over het
gloednieuwe Signia Silk hoortoestel?

Draadloze verbinding via Bluetooth

Bluetooth
Bluetooth

Een hoortoestel dient al lange tijd niet meer alleen om beter te kunnen horen. Door een draadloze verbinding via Bluetooth tovert u uw gehoorapparaat in een handomdraai om in een multimedia device. Zo kunt u uw hoortoestel bijvoorbeeld gebruiken om via Bluetooth uw favoriete muziek te beluisteren, wat zich vervolgens direct in uw oor afspeelt. Op deze wijze gebruikt u uw hoortoestel niet alleen gebruiken om beter te horen, maar ook voor een stukje ontspanning. Vele hoortoestel producenten integreren Bluetooth technologie in hun toestellen. Aangezien de hoortoestellen steeds geavanceerder worden, komen er meer mogelijkheden voor draadloze verbinding met verschillende toestellen.

Wilt u meer weten over de
Bluetooth verbindingsmogelijkheden?

De innovaties van 2020

Hoortoestellen maken op het gebied van design en technologie een enorme ontwikkeling door. Daarom is het belangrijk om de innovatie op dit gebied goed in de gaten te houden. Zo zijn er ook in 2020 al weer een aantal belangrijke ontwikkelingen op stapel.

De nadruk komt steeds meer op de gebruiksvriendelijkheid te liggen. Ontwikkelaars maken hoortoestellen steeds vriendelijker in gebruik en makkelijk aan en in te passen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen op het gebied van design. Hoortoestellen worden niet alleen steeds kleiner van formaat, ze gaan er ook steeds hipper uitzien met allerlei leuke kleuren en aparte designs.

Ook komen er steeds meer technologische toepassingen op het gebied van hoortoestellen. Ear-to-ear verbinding tussen de hoortoestellen is een zeer effectieve voor betere spraakverstaanbaarheid in uitdagende situaties.

Oticon Opn en TeleCare

Wanneer we gaan kijken naar de ontwikkelingen die momenteel in het oog springen, dan moet we zeker de Opn aanhalen. Door een superkrachtige microchip zorgt dit hoortoestel voor een zeer natuurlijk geluid. Achtergrondgeluiden worden gefilterd en spraak wordt versterkt zodat u alles op de juiste manier hoort. Door de connectie met internet zorgt het 360 graden geluidssysteem ervoor dat u toch 30% meer spraak kunt onderscheiden. Zo kunt u actief blijven deelnemen aan gesprekken en weet u precies waarover het gaat.

Daarnaast willen we ook graag TeleCare noemen, het service-systeem van Signia dat niet alleen voor meer gebruikersgemak voor de klant zorgt, maar ook audiciens een hoop informatie geeft over het functioneren van het gehoor van de gebruiker. Op die manier wordt er een hoop informatie verzameld waarmee de service en het product zelf nog meer verbeteringen kunnen ondergaan.

Het juiste hoortoestel vinden voor u

Doordat er vandaag de dag zoveel oplossingen zijn, kan het lastig voor u zijn om het juiste hoortoestel te vinden. Neem daarom contact op met een professional voor een advies en oplossing op maat. Wanneer u uw contactgegevens achterlaat op onze website neemt een audibene hoortoestel-expert contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek. Op die manier komen wij er precies achter wat uw wensen zijn. Vervolgens wordt er voor u een afspraak ingepland bij één van onze partneraudiciens bij u in de buurt voor een vervolg. Na een uitgebreid adviesgesprek krijgt u een hoortoestel aangemeten en mag u deze gedurende een proefperiode uitproberen. Zo kunt u zien of het hoortoestel aan uw wensen voldoet. Is dit niet het geval, dan probeert u gewoon een ander toestel totdat u geheel tevreden bent. Nadat u zichzelf ervan verzekerd heeft dat u het juiste hoortoestel heeft, dan gaat u over tot koop en krijgt u nog een uitgebreide toelichting met betrekking tot zaken als de financiering van het toestel, uw mogelijkheden binnen uw zorgverzekering en aanverwante zaken. Pas wanneer u geheel tevreden bent zijn wij dat ook pas.

Vindt het geschikte hoortoestel voor u.