Hoortoestel beoordelingen

Vind het beste hoortoestel

Het beste hoortoestel uitkiezen is vaak eenvoudiger dan het lijkt. Een grote hulp bij uw keuze zijn namelijk de ervaringen van gebruikers. De meeste hoortoestellen beschikken over geavanceerde technologieën. Zo hebben ze bijna allemaal spraakherkenning en kunnen ze het achtergrondgeluid verminderen. Maar welk hoortoestel specifiek bij u past, is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de mate van uw gehoorverlies en de hoogte van uw budget. Ook het design en de unieke functies van het hoortoestel kunnen doorslaggevend zijn voor uw beslissing. Via de beoordelingen van hoortoestellen door andere mensen met een gehoorbeperking kunt u een veel betere inschatting maken over de voor- en nadelen van het bewuste hoortoestel.

De belangrijkste factoren bij het vinden van het beste hoortoestel:

 • Het niveau van het gehoorverlies (bepaald door een hoortest)
 • De kosten van het hoortoestel (afhankelijk van het niveau van het gehoorverlies)
 • Het comfort van het model
 • Unieke functies en extra’s die passen bij uw levensstijl

Door beoordelingen over hoortoestellen te lezen, kunt u ontdekken hoe de apparaten in de praktijk functioneren.

audibene heeft daarom recensies over hoortoestellen verzameld, zodat u beter begrijpt wat een bepaald apparaat voor u kan betekenen. U kunt natuurlijk voor extra advies ook altijd één van onze hoortoestel-experts spreken.

Ontdek de best beoordeelde hoortoestellen

Beoordeling: Oticon Opn

Oticon Opn
Oticon Opn

Het eerste hoortoestel waarvan wetenschappelijk is bewezen dat de hersenen zich tijdens het gebruik van het apparaat minder hoeven in te spannen, is de Oticon Opn. Daarnaast is dit hoortoestel ook de eerste met een volledig geïntegreerde internetconnectiviteit.

De Oticon OPN wordt door deskundigen beschouwd als één van de beste innovaties van 2018 op het gebied van hoortoestellen.

Wilt u de Oticon Opn uitproberen?
Maak nu een afspraak met een van onze hoortoestel-experts.

Beoordeling: Phonak Audéo Q

phonak-audeo-q
phonak-audeo-q

Gaat u voor het eerst een hoortoestel gebruiken? Dan zijn de discrete modellen van Phonak Audéo Q een goede keuze. Dit omdat u bij deze reeks voor alle soorten gehoorverlies terechtkunt. Bovendien treft u hier diverse prijsniveaus aan. De Audéo Q wordt beschouwd als een kenmerkend product van het merk Phonak.

Wilt u de Phonak Audéo Q uitproberen?
Maak nu een afspraak met een van onze hoortoestel-experts.

Beoordeling: Signia Pure Charge&Go

signia pure312nx
signia pure312nx

De Signia Pure Charge&Go is één van de beste hoortoestellen die de markt biedt dankzij de volgende functies:

 • De SpeechMaster maakt belangrijke geluiden sterker en vermindert tegelijkertijd de achtergrondgeluiden
 • Via Bluetooth kunt u het hoortoestel aansluiten op andere apparaten
 • De Signia Pure Charge&Go heeft een eigen app voor smartphones, waardoor u uw hoortoestel kunt aanpassen vanaf uw mobiele telefoon
Wilt u de Signia Pure uitproberen?
Maak nu een afspraak met een van onze hoortoestel-experts.

Hoe vindt u het juiste hoortoestel?

Het ideale hoortoestel moet op diverse gebieden de juiste eigenschappen hebben. De stijl van het apparaat, de functies en de accessoires bepalen voor een groot deel de keuze. Maar het meest belangrijke is dat het hoortoestel past bij uw specifieke hoorprobleem. Bovendien speelt uw levensstijl ook een rol.

Bedenk daarom, voordat u een beslissing neemt, met behulp van de volgende vragen hoe uw leven eruitziet:

 • Bent u actief en veel buiten?
 • Bent u veel thuis?
 • Heeft u vaak bezoek?
 • Heeft u specifiek een hoortoestel nodig voor vergaderingen?
 • Bent u vaak aanwezige bij sociale gelegenheden?

Met de antwoorden op deze vragen wordt het een stuk eenvoudiger om het hoortoestel uit te kiezen dat past bij uw levensstijl. Om u nog beter te kunnen helpen met oriënteren hebben wij hieronder een aantal beoordelingen van klanten van audibene verzameld. Zij geven hun mening over onze meest gewaardeerde bestsellers.

Probeer de nieuwste hoortoestellen vrijblijvend uit.

Wat u nodig heeft, is uniek!

Er zijn allerlei ervaringen met hoortoestellen te vinden op internet. Hoewel ze een hulp zijn bij het kiezen van uw ideale apparaat, bent u toch de enige die echt kan bepalen welk hoortoestel geschikt is. Maak daarom uw eigen classificatiesysteem aan. Schrijf hierin wat de meest belangrijke zaken voor u zijn en refereer ieder hoortoestel hieraan. Natuurlijk helpen de beoordelingen van andere gebruikers u om nog meer over de werking van bepaalde hoortoestellen te ontdekken. Maar uiteindelijk bent u degene die weet welk hoortoestel de juiste voor u is.

Ook is het belangrijk om het advies van de audicien voorop te stellen op de ervaringen van anderen. De ervaringen met hoortoestellen zijn zeer persoonlijk en gaan over een specifiek hoortoestelmodel. Misschien is de situatie met uw gehoor en uw levenswijze wel heel anders dan die van de beoordelaar? De beste manier om echt uit te vinden of een hoortoestel bij uw past, is om deze zelf uit te proberen.

De zoektocht naar het geschikte hoortoestel begint hier

De hoortoestel-experts van audibene helpen u graag verder met uw zoektocht naar uw ideale hoortoestel. Wij hanteren daarvoor een eenvoudig 3-stappenplan. Eerst heeft u een telefonisch adviesgesprek met één van onze hoortoestel-experts. Deze vertelt u de mogelijke opties. Hierna kunt u terecht in ons netwerk met partneraudiciens die uw hoortoestel zal finetunen naar uw persoonlijke wensen. Na een proefperiode beslist u of uw nieuwe hoortoestel naar wens is en u hem daadwerkelijk koopt.

Gebruik dus ter oriëntatie de beoordelingen van hoortoestellen door anderen. Maar laat u bij uw definitieve keuze adviseren en begeleiden door de professionals van audibene!

Ontdek welk hoortoestel het best bij u past.