Hoortoestellen proefdragen

Met audibene het perfecte hoortoestel vinden

In Nederland worden op het moment meer dan 1000 hoortoestelmodellen van verschillende fabrikanten aangeboden. Wie actuele informatie en testrapporten van moderne hoortoestellen zoekt, vindt deze steeds vaker op het internet. audibene is het grootste online-platform voor de aanschaf van hoortoestellen. Hier heeft u de mogelijkheid zich over hoortoestellen van verschillende fabrikanten te informeren en de functies en prestatiekenmerken van de verschillende hoorsystemen te vergelijken. 

De audibene hoortoestelexperts staan u met raad en daad bij. In gezamenlijk overleg maken wij een eerste hoorprofiel op en bespreken wij uw persoonlijke behoeftes. Dit omdat ieder gehoorverlies anders is en dus een eigen handelswijze vereist. In samenwerking met onze partneraudiciens vinden wij het juiste hoortoestel voor u en dragen zo bij aan een verbetering van uw levenskwaliteit. Meer informatie over een consult en een hoortoestellentest vindt u verder hieronder. 

Hoortoestellen proefdragen

Als u zich voor een bepaald hoorsysteem interesseert kunt u deze natuurlijk ook zelf op proef dragen. Alleen zo is vast te stellen of het desbetreffende hoortoestel aan uw eisen voldoet. Hiervoor laat u eenvoudig een terugbelverzoek achter bij een van onze experts. Vul in enkele stappen ons online formulier in of maak gebruik van het gratis telefonisch advies. 

Na een kort voorgesprek maken wij al naar gelang uw beschikbaarheid een afspraak met een van onze 100 partnerfilialen. Onze partneraudiciens behoren tot de besten in hun vakgebied: ze zijn allen uitstekend opgeleid en beschikken tevens over jarenlange ervaring

moreless

Probeer uw nieuwe hoortoestel bij onze partneraudicien

Hoortoestel testen

In onze partnerfilialen wordt uw gewenste toestel door de audicien vakkundig aan uw persoonlijke hoorprofiel aangepast. U kunt uw testtoestel dan direct mee naar huis nemen en meerdere dagen op proef dragen. Test hoortoestellen van verschillende fabrikanten en evalueer ze zelf met de partneraudicien in uw omgeving. 

Onderzoek toont inderdaad aan dat de tevredenheid met een hoortoestel des te groter is, hoe langer de betreffende toestellen dagelijks gedragen worden. Raak vertrouwd met het toestel van uw keuze en beleef uit eerste hand de voordelen van het model. Hoortoestellen zijn namelijk net zo veelzijdig als persoonlijke smaak en behoeftes. Terwijl voor de een het functionele ontwerp belangrijk is, is voor de ander een discreet design belangrijker. Met een hoortoestellentest vindt u het voor u geschikte toestel. 

Wij van audibene willen dat u zich met uw nieuwe hoortoestel prettig voelt. U kunt onze experts graag om de mogelijkheden van een hoortoestellentest vragen. 

moreless

Hoortoestellen zijn er in verschillende prijsklassen

kosten hoortoestel

Functioneel en optisch design spelen zoals boven vermeld een belangrijke rol bij de keuze van hoortoestellen. Bij een hoortoestellenproef worden de persoonlijke voorkeuren duidelijk, maar het is van te voren nuttig om te weten dat er drie verschillende prijsklassen zijn. Te weten de basisklasse, middenklasse en het high end segment.

Na het uitvoeren van een hoortest bij de KNO-arts of audicien, begint het proefdragen van de hoortoestellen. Voordat de verschillende hoortoestellen uitgeprobeerd worden, is het goed om van te voren al een prijsindeling bij de hand te hebben. Zo wordt kostbare tijd bespaard en kunt u bovendien sneller uw gewenste toestel te vinden. 

Hoortoestellen van de instapklasse voorzien in de wezenlijke behoeftes die bij slechthorendheid optreden. Ook terugkoppelingen behoren bij deze klasse tot het verleden. Hoortoestellen uit het middensegment beschikken over uitgebreidere functies. Klassieke situaties waar mensen met gehoorverlies problemen ondervinden worden zo automatisch opgelost. Een voorbeeld hiervan is het draadloze televisie kijken of telefoneren via de hoortoestellen. 

Hoortoestellen die tot het topsegment behoren, waarborgen een zo hoog mogelijk comfort bij het dragen. De individuele gehoorsituatie van de drager is bij dit segment haast verwaarloosbaar. Het hoortoestel past zich aan verschillende omgevingen aan en biedt daarbij een uitgebreid scala aan designs voor de behuizing.

moreless

{$audTemplate.img_trustbar_default_altText}